Selecteer een pagina

Droom je ook van fantastische wenkbrauwen?

Met permanente wenkbrauwen voel jij je altijd mooi!

Wenkbrauwen zijn het meest bepalende kenmerk van je gezicht. Ze omlijsten je gezicht, benadrukken de ogen en accentueren je expressie. Met permanente make-up wenkbrauwen zijn wenkbrauwpotloden en poeders verleden tijd. Permanente make-up wenkbrauwen is een uitkomst wanneer je lichte wenkbrauwen hebt of als je bijvoorbeeld door alopecia areata geen wenkbrauwen hebt. Met permanente wenkbrauwen weet je zeker dat je wenkbrauwen goed zitten.

Permanente wenkbrauwen of wenkbrauwen tatoëren?

Voor de behandeling van permanente wenkbrauwen teken ik eerst de gewenste aanpassing, zodat je gelijk kan zien hoe het resultaat wordt. Ieder gezicht is uniek en geen twee wenkbrauwen zijn hetzelfde. Je gezichtscontouren, je botstructuur en de vorm van je wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in je gezicht.

Als je de getekende permanente make-up voor je wenkbrauwen hebt goedgekeurd, selecteren we de kleur die het beste bij je natuurlijke huidskleur en haarkleur past. Permanente wenkbrauwen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een zacht en natuurlijk effect. Mijn werkwijze zorgt voor een korte hersteltijd, zodat je optimaal kunt genieten van je permanente make-up wenkbrauwen.

Hairstrokes wenkbrauwen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen worden ook wel hairstokes genoemd. Met een heel fijn naaldje creëer ik deze hairstrokes wenkbrauwen op de wenkbrauwlijn. Deze hairstrokes zijn niet van echt te onderscheiden. Hierbij ga ik heel minutieus te werk. Eindelijk liggen die schitterende wenkbrauwen ook voor jou binnen handbereik met deze 3D hairstroke techniek.

Voor wie is permanente make-up wenkbrauwen een uitkomst?

Permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes of shadow powder methode is voor mensen die:

  • Dunne wenkbrauwen hebben, doordat ze jarenang te veel hebben geëpileerd
  • Door omstandigheden geen haar meer hebben door o.a. alopecia of chemotherapie
  • Een litteken in de wenkbrauwen hebben
  • Hun natuurlijke wenkbrauwen willen verlengen
  • Niet tevreden zijn over de vorm of dikte van de wenkbrauwen
  • Symmetrie willen aanbrengen en de vorm willen corrigeren
  • Moeite hebben om elke dag symmetrische wenkbrauwen te tekenen

Waarom verschilt de prijs bij pmu wenkbrauwen?

Als permanente make-up specialist in Renkum inversteer ik in kwalitatief en dure pigmenten, apparatuur en bijscholing. Vergeleken met andere aanbieders zit het verschil in prijs in de aangeboden kwaliteit. Zo bied ik mijn klanten de beste kwaliteit met het allermooiste resultaat. Daarmee lever ik niet de goedkoopste permanente make-up behandeling, maar wel de beste.

Real life story

Elke ochtend zat Susanne een kwartier voor de spiegel om haar vormloze wenkbrauwen in model te krijgen. Ontbijt met man en dochter schoot er vaak bij in. Tot ze een artikel las over permanente make-up en besloot haar tijd beter te besteden. Hoewel ze het best spannend vond om de stap naar PMU te nemen, belde ze mij op. Ik stelde haar gerust, de behandeling viel haar erg mee en het resultaat was na de eerste sessie al zichtbaar. Susanne is super blij met haar welgevormde wenkbrauwen. Tegenwoordig begint haar dag heel anders; met een rustig familieontbijt.

Laura van Wijk

Mr. Teppemastraat 23

6871 GL  Renkum

06-12526598

Openingstijden:

Maandag: 8.00 tot 20.00

Dinsdag: 8.00 tot 20.00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 8.00 tot 18.00

Vrijdag: 8.00 tot 18.00